Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie în ajunul Crăciunului în Parlamentul de la Chişinău (video)

ro

25 Dec, 2013 15:35 1746 Marime text
     Şedinţă cu nervi şi bătăi, în ajun de Crăciun, în Parlamentul din Chişinău. Nemulţumiţi că dezbaterile la un proiect de lege s-au terminat cu  îmbrânceli.
 După ce Lupu i-a reproşat lui Petrenco că este guraliv și cu reputația pătată, acesta din urmă a sărit la bătaie şi a încercat să-l lovească cu pumnul pe Lupu. În sprijinul lui Petrenco au venit şi alţi deputaţi comunişti, în frunte cu Mark Tkaciuk şi Iurie Muntean.

Pe de altă parte mai mulţi deputaţi democraţi şi din PLDM au sărit în apărarea lui Marian Lupu. După un schimb dur de replici şi de îmbrânceli deputaţii s-au liniştit şi au continuat şedinţa.

"Au fost atacuri la colegii noştri, la doamnele deputate. Am ieşit la microfon şi într-o manieră delicată şi decentă am dat ripostă comuniştilor. Cred că această ripostă nu le-a plăcut celor din PCRM şi în cele din urmă am fost numit cu mai multe cuvinte indecente. Eu m-am apropiat şi am spus că fiecrae bărbat trebuie să ştie să răspundă pentru cuvintele sale. Bine faci, bine ajungi. I-am zis domnului Petrenco să mergem într-o altă sală, afară, să discutăm ca între bărbaţi. Eu l-am îmbrăţişat frăţeşte, părinteşte şi gingaş, dar îmi pare că este un laş.Dacă nu ştii să fii bărbat, nu eşti", a declarat Marian Lupu, după şedinţă.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii