Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu - “Să dai Portul Constanţa lui Măzărică, clovnul naţional, să facă ce vrea, este un element de dispreţ”

ro

17 May, 2014 18:02 2782 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, la o dezbare a Fundaţiei Mişcarea Populară, că a da "un port care face investiţii de 500 de milioane în ultimul an lui Măzărică, clovnul naţional" este "un element de dispreţ pentru interesul naţional".
"Dacă vom utiliza trusturile media să slăbim coeziunea naţiunii, dacă vom utiliza ciocoii să forţăm decizii politice favorabile în justiţie, dacă nu vom ţine cont să accelerăm procesele de integrare în Uniunea Europeană, adică intrarea în Schengen, care eu sper să nu-mi termin mandatul şi e un obiectiv fundamental, pe care îl mai am, să fim în Schengen până îmi termin mandatul.... deci să intrăm în zona Euro. Cu cât mai integraţi, cu atât riscurile sunt mai mici. Dar, trebuie să avem grijă de menţinerea coeziunii naţiunii şi de neacceptarea influenţei grupurilor de ciocoi asupra deciziei politice ca, spre exemplu, să-i dai Portul Constanţa lui Mazăre. Ăsta-i un element de dispreţ pentru interesul naţional. Nu am niciun dubiu. Un port care face investiţii de 500 de milioane în ultimul an să-l ia Măzărică (Radu Mazăre - n.r.), clovnul naţional, să facă ce vrea acolo. Nu se poate, e ca şi când ai da Otopeniul la oraşul Otopeni pentru exploatare", a declarat Traian Băsescu, la dezbaterea FMP de la Alba Iulia, citat de corespondentul MEDIAFAX.
Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cornel 18 May, 2014 11:08 Dece numai portul este de importanta nationala ? Orasul nu este si el important ? Pe timpul lui Ceausescu el devenise de subordonare republicana ca si Bucurestiul si beneficia de investitii ca si portul.