Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi bănuiţi de furt, reţinuţi de poliţiştii constănţeni. Ce au descoperit agenţii în urma percheziţiilor

ro

27 Mar, 2019 10:25 949 Marime text
Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni după ce ar fi sustras bunuri dintr-o hală, respectiv, o locuinţă.

Potrivit IPJ Constanţa, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt dintr-o societate comercială, polițiștii din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.
         
Astfel, în noaptea de 14/15 martie a.c., bărbatul în cauză ar fi pătruns în interiorul unei hale aparținând unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare.
         
Pentru administrarea probatoriului, la data de 26 martie a.c. polițiștii constănțeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului.       
         
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pe bărbat, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 27 martie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din locuință, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.
         
Astfel, la data de 19 martie a.c., bărbatul în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în locuința unui bărbat din localitatea Ciobanu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. La data de 26 martie a.c., polițiștii constănțeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului, unde au identificat o parte din bunurile sustrase.
         
Prejudiciul estimat la aproximativ 4.000 de lei a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanei vătămate.          
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pe bărbat, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 27 martie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii