Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, cercetată pentru trafic de influență. Ce acuzaţii i se aduc

ro

20 Feb, 2019 14:34 1372 Marime text

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Olt au finalizat cercetările iar, la data de 14 februarie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, sub control judiciar, a inculpatului P.I., persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influenţă.

În fapt, în data de 18.06.2018, la sediul D.G.A. a fost înregistrat un denunţ cu privire la faptul că instructorul P.I. a pretins şi a primit suma de 300 euro de la inculpata D.G.S, în schimbul promisiunii că va interveni şi-i va determina pe funcționarii din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Olt să faciliteze obținerea permisului de conducere auto. Numita D.G.S. a obținut permisul de conducere auto în data de 06.06.2018.

În aceeași cauză, la data de 22 ianuarie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției cu inculpata D.G.S., pentru infracțiunea de cumpărare de influenţă și a propus condamnarea acesteia la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Ofițerii de poliție ai D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii