Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat agresat în fața blocului în care locuiește. Polițiștii au identificat un suspect. Ce au constatat anchetatorii după audieri

ro

14 Jun, 2018 11:37 1008 Marime text
Miercuri, 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 31de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii  de lovire sau alte violenţe, faptă comisă pe raza sectorului 2.
 
Potrivit Poliției Române, la data de 12 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 au fost sesizaţi  prin intermediul  112, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic de către un tânăr, în timp ce se aflau în faţa imobilului unde domiciliază.
 
Deplasându-se cu operativitate la faţa locului,  poliţiştii  au identificat  un bărbat de 65 de ani, care prezenta lovituri la nivelul feţei, motiv pentru care a fost solicitată ambulanţa. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
 
În urma verificărilor şi investigaţiilor, la data de 13 iunie a.c., a fost identificat un tânăr de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri. 

În sarcina  bănuitului s-a reţinut că la data menţionată, în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau în faţa imobilului unde domiciliază,  pe fondul unor divergenţe mai vechi, l-a lovit pe bărbatul de 65 de ani cu un obiect contodent, în zona capului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii