Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, un nou termen Fosta conducere a Universităţii Ovidius, judecată pentru luare de mită

ro

29 Jan, 2015 10:01 1456 Marime text
În această dimineaţă, Tribunalul Ilfov va redeschide dosarul în care Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, este judecat în arest la domiciliu, pentru luare de mită şi folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. În această cauză sunt judecate şi Gabriela Stanciu, fostul prorector al universităţii, bănuită de luare de mită şi de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şi Lucica Toader, persoană fără calitate specială. În sarcina acesteia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.

În acest context amintim că Gheorghe Ţarălungă, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, fostul decan al Facultăţii de Farmacie, denunţătorul în dosarul lui Epure, a fost reţinut aseară de procurorii DNA Constanţa, pentru luare de mită. Azi, Ţarălungă va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Conform DNA, ieri, „Faloutsos Evangelos i-a oferit inculpatului Ţarălungă Gheorghe suma de 200 euro, în biroul său de la sediul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în scopul de a-l promova, în condiţii nelegale, la disciplina Farmacie clinică din anul V de studii. În aceeași zi s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii