Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem hârtia oficială! Nemulţumiri în scandalul parcărilor de la Spitalul Județean Constanța! (document)

ro

19 Mar, 2016 20:55 4801 Marime text
În ”ograda” lui Dănuț Căpățînă, managerul de la Spitalul Județean de Urgență Constanța este răzmeriță. Cadrele medicale sunt nemulțumite cu privire la locurile de parcare pentru medicii de la Spital.
 
Medicii au adresat o scrisoare oficială managerului Căpăţînă, directorului administrativ, Sindicatului Camera Medicilor şi preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Prima cerere vine de la cadrele medicale din secţia ATI, format din 23 de medici angajaţi cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi 13 rezidenţi cu contracte pe perioadă determinată. Ei cer explicaţii cu privire la acordarea a şapte locuri de parcare şi modul în care se poate rezolva situaţia celorlalte cadre medicale rămase fără astfel de rezervări.
 
Oamenii atrag atenţia că toţi au drepturi egale la locul de muncă şi solicită suplimentarea numărului de locuri de parcare având în vedere numărul de angajaţi ai secţiei cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. În caz contrar, oamenii cer alocarea diferenţei de locuri de parcare p sistem parcare achitată pe un an de zile la Primăria Constanţa.
 
Scrisoarea este semnată de 23 de medici.
 
La secția de Cardiologie, doar patru cadre medicale se pot declara fericite că au primit locuri de parcare în condiţiile în care sunt 50 de medici și asistente!

Citeşte şi Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa, nemulţumiţi de preţul locurilor de parcare?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • angajat 21 Mar, 2016 11:10 De ce nu lasa ca si pana acuma,doar acei norocosi carora li s-au rezervat locurile de parcare vor fi 24 de ore din 24 de serviciu?! De ce nu fac lista cu toti cei din sectii care vin cu masina proprie si au nevoie de acea cartela de acces ,doar nu venim chiar toti cu masina personala, mai sunt destui cei care vin cu mijlocul comun de transport si nu toti suntem de serviciu in acelasi timp! De ce angajatii trebuie sa plateasca parcarea cand ar trebui sa asigure angajatorul loc pt ei?!! Cand tu ai loc asigurat ce mai conteaza restul?!! Deaia si parcarea din fata directiei de multe ori este aproximativ goala la anumite ore din zi si din noapte!! Mai bine sa stea goala, tocmai bine pt zilele cu ninsori abundente, se dezapezeste foarte usor atunci! Poate se sesizeaza altcineva citind nemultumirile restului de personal, caci cei ce ne conduc nu fac nimica pt noi, noi avem numai obligatii ,nu si drepturi! Suntem doar bataie de joc pt toti! Sclavi cu alte cuvinte!!