Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa, nemulţumiţi de preţul locurilor de parcare?

ro

18 Mar, 2016 11:51 5301 Marime text
 
Potrivit unor surse, exisă nemulţumirile cu privire la locurile de parcare pentru medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa. Se pare că aceştia ar fi nevoiţi să achite doi lei pe ora de parcare. În consecinţă, atunci când sunt de gardă şi lucrează câte 30 de ore, trebuie să plătească mult, mai exact jumătate din cât ar câştia în tura de gardă.
 
Am încercat să-i contactăm pe Decebal Făgădău şi Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă, până la publicarea acestei ştiri, nu am primit puncte de vedere oficiale. În cazul în care le vom primi, vom reveni.

UPDATE 1, ora 17.11

Dacă parcarea este din interiorul Spitalului Judeţean, atunci nemulţumirile aparţin de unitatea medicală, ne-a spus Decebal Făgădău, care a precizat să i se aducă la cunoştinţă în scris despre această problemă, dacă într-adevăr este reală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 19 Mar, 2016 17:12 În spitalul județean nu muncesc doar medicii. Mai există și asistente și infirmiere...deci suntem destui care avem nevoie de parcare. Suntem cadre medicale care facem navetă de la peste 30 km.. Dece ne iau acest drept!?Sunt cetățean european si am drepturi!!!
  • Andreea Luana 19 Mar, 2016 13:41 Nu-mi vine sa cred!! Sunt studenta la medicina, aici ne petrecem stagiile zilnic. Ca orice alt angajat al spitalului. Nu este posibil sa faca parcarea cu plata pentru noi, studenti, cadre medicale si personal - cei care suntem obligati sa venim!! Parcarea supraetajata este depasita de volumul mare de masini. Chiar si aceasta parcare era full la ora 9!! Acum s-o faca cu plata!? Maine, poimaine din salariul de medic rezident nu mi-aș permite sa platesc parcarea!!
  • Nik 18 Mar, 2016 13:49 Toți suntem nemulțumiți și revoltați! Orice instituție ce se respectă și își respectă angajații asigură loc de parcare tuturor nu numai medicului șef și aș.șefe,restul nu contează să își găsească unde o fi sau să plătească, spitalul este pt pacienți,atunci pacienții să ne aștepte până ne găsim loc de parcare,mai ales ca cea supraetajată e supraplina,mai ales cu locatarii blocurilor! Rușine d-le manager,de restul angajaților nu va pasă,doar dvs aveți locul asigurat ce mai contează restul-prostimea!!