Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aur, euro şi laptopuri, ridicate în urma percheziţiilor din Constanţa şi alte judeţe

ro

29 Jan, 2016 16:54 2167 Marime text
Aproximativ 1.300 grame de aur, 43.000 de euro, 9.000 de dolari, 287.720 lei, 7 laptop-uri, 12 ştampile, 30 HDD-uri, 5 stick-uri de memorie și mi multe înscrisuri au fost ridicate, în urma celor 77 de percheziții efectuate ieri de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin.
 
Reamintim că aceste percheziţii au avut loc pe 27 ianuarie. La acţiune au participat poliţişti din cadrul structurilor de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timişoara, Bucureşti, Piteşti, Ialomiţa, Cluj-Napoca, Constanţa, Alba Iulia, Iaşi, Craiova, Suceava, Arad, Vâlcea, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Hunedoara, Sibiu, Mehedinţi şi Olt şi de la  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, precum şi specialişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi jandarmi.
 
Precizăm că 35 de persoane au fost conduse la audieri, dintre care şase au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Tribunalului Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă,  iar faţă de alte zece persoane s-a dispus măsura cercetării sub control judiciar.
 
Reamintim că acțiunea a fost efectuată în cadrul unui dosar penal care are ca obiect un grup infractional organizat constituit în județul Caraș-Severin, specializat în evaziune fiscală și spalare de bani, în domeniul societăţilor comerciale cu obiect de activitate în domeniul pazei şi protecţiei de bunuri şi persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii