Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:07 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi întârziat cu plata taxelor locale? SPIT Constanţa reaminteşte de plata prin telefonul mobil

ro

12 Mar, 2015 14:50 1303 Marime text
Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanţa aminteşte constănţenilor că au posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale prin intermediul telefonului mobil, după cum se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
„Pentru a beneficia de această modalitate de plată, contribuabilii care deţin telefoane mobile cu sistem de operare Android trebuie să descarce programul ETax Mobile SPIT Constanţa de pe magazinul online Play Store iar cei care deţin telefoane mobile cu sistem de operare iOS de pe magazinul online App Store.”, mai informează Serviciul Public de Impozite si Taxe.
 
Autentificarea pentru accesarea directă a contului ETax se va face în baza unui nume de utilizator şi a unei parole, obţinute în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.
 
Pe lângă plata online a impozitelor, aplicaţia ETax Mobile SPIT Constanţa permite vizualizarea rolurilor fiscale şi a debitelor aferente fiecăruia dintre ele, istoricul plăţilor, precum şi informaţii despre plata online.                                                                                  
 
„Menţionăm că aplicaţia este certificată 3-D Secure de către Visa si Mastercard prin Romcard şi Banca Transilvania pentru tranzacții online cu orice card emis sub siglele menționate”, conform SPIT Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii