Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:20 16 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza caniculei Atenţionare de călătorie şi pentru Slovacia

ro

06 Jul, 2015 19:38 1623 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, care doresc să se deplaseze sau să tranziteze Republica Slovacă, despre emiterea unei atenţionări meteorologice de caniculă de către Serviciul slovac de hidrometeorologie (SHMU). Atenţionarea este valabilă pentru săptămâna 6 - 12 iulie 2015, când temperaturile vor ajunge până la 37 grade Celsius.
Pentru informaţii suplimentare, se poate accesa pagina dedicată web a Serviciului slovac de hidrometeorologie (SHMU):http://www.shmu.sk/sk/?page=1
Cetăţenii români pot consulta şi pagina Internet a Ambasadei României la Bratislava(http://bratislava.mae.ro).
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro>, pentru a obţine informaţii actualizate. Totodată, se reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii