Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi se redeschide dosarul în care Dănuț Căpățînă a fost trimis în judecată

ro

30 Oct, 2015 12:20 1764 Marime text
 
Astăzi judecătoarea Mihaela Vlășteanu redeschide dosarul în care Dănuț Căpățînă a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanța alături de mai multe persoane din cadrul Spitalului Județean Constanța. 

La termenul de astăzi este de așteptat să fie audiate mai multe persoane atât din Constanța cât și din București, acestea făcând parte din firmele care au participat la licitații. 

Vă reamintim că în 2014, Dănuţ Căpăţînă, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de tentativă la infracţiunea de abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, cu consecinţe deosebit de grave.
 
Pe lângă şeful spitalului, DNA l-a deferit Justiţiei şi pe Mihai Corneliu Stănculescu, directorul Serviciului Achiziţii din cadrul unităţii sanitare. Mai departe, lista inculpaţilor este continuată de Renato Cristea Micu, fost director administrativ al spitalului, de Violeta Androne, director financiar-contabil, de Carmela Endora Gherghina, fost consilier juridic, şi închisă de Marioara Furnică, economist în cadrul Serviciului Achiziţii al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii