Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua unuia dintre „Rechinii albi“ răniţi în Afganistan. Ce îi transmit camarazii (video)

ro

23 Oct, 2016 14:32 3225 Marime text
Plutonierul Eduard Vlad Romilă, unul dintre militarii de la Topraisar răniți în urma unei exploziei unui dispozitiv improvizat, în apropiere de Kandahar, împlineşte astăzi 38 de ani.

Ceilalţi „Rechini albi“ din cadrul Batalionului 341 Protecţia Forţei Topraisar, aflaţi şi ei la datorie în Afganistan au ţinut să-i transmită un mesaj.

Militarii plutonului, în frunte cu comandantul de batalion, locotenent colonelul Liviu Necula, îi transmit colegului lor, cele mai frumoase gânduri și, desigur, un foarte sincer  „La mulți ani!“

Eduard Romilă este căsătorit, iar acasă îl aşteaptă cu sufletul la gură şi un copil. Plutonierul este un militar cu experienţă, care se află la doua misiune pe frontul din Afganistan şi care a participat, în 2008, şi la o misiune în Irak.

Militarii nu i-au uitat nici pe colegii lor răniţi în aceeaşi explozie de pe 25 septembrie, aflaţi acum la recuperare într-un spital militar din Germania, respectiv sublocotenentului Florin Oprea și caporalului Marcel Neagu. Şi lor, camarazii rămaşi la Kandahar le urează însănătoşire grabnică şi să se întoarcă la arme cât mai curând!

sursa foto: MApN

Citeşte şi...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii