Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești”, în doliu. Un plutonier major din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi" s-a stins din viață

ro

06 Oct, 2021 16:24 5831 Marime text
  • Plutinier major Adrian Marțincu s-a stins astăzi din viață.
  • Colegii și cei care l-au cunoscut au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate. 
Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești”  este în doliu, după decesul unui plutoneir major de la Batalionul 341 Infanterie "Rechinii Albi" Topraisar. 

Adrian Marțincu s-a stins astăzi din viață. Colegii și cei care l-au cunoscut au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate. 

„Personalul unităților din Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești” este alături de familia îndurerată de trecerea în neființă a celui care ne-a fost coleg, plutonierul major Adrian Marțincu. Ne exprimăm întreaga compasiune pentru pierderea suferită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!“ - au transmis reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești. 

„Astăzi, prea devreme pentru un luptător, a trecut în rândurile drepților Armatei din Ceruri, Plt.maj. Adrian MARȚINCU, unul dintre "Rechinii" Batalionului 341 Infanterie "Rechinii Albi" și veteran al teatrelor de operații din Kosovo, Afghanistan și Irak. Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Azi s-a sfârșit ultima ta luptă.“ - au transmis pe Facebook reprezentanții Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.

UPDATE: 

Potrivit unor surse din cadrul MApN, militarul ar fi decedat după ce a fost infectat cu Covid 19. 

Militarul avea 49 de ani, două misiuni în Afganistan și nu a fost vaccinat. 

Bărbatul era unul dintre pacienții transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța după producerea incendiului. Cu acest nou deces, bilanțul victimelor care se aflau internate în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța la momentul izbucniri incendiului a ajuns la zece.

Citește și: 

Incendiu ATI Covid ConstanțaÎncă un pacient a decedat! Avea 40 de ani și era fără comorbidități!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii