Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant la Kogălniceanu Arestat pentru 30 de zile după ce ar fi lovit cu toporişca în faţă un bărbat

ro

26 Jan, 2016 16:02 1696 Marime text
Aseară, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul NĂSUI GABRIEL, în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Mihail Kogălniceanu, jud. Constanţa, care este cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 25 ianuarie 2016, în jurul orei 14:30, pe fondul unui conflict mai vechi cu vecinul său, H.M.V., în timp ce se aflau în scara blocului în care locuiesc, i-a aplicat acestuia o lovitură cu o toporişcă în zona feţei şi i-a provocat multiple leziuni cranio-faciale, inclusiv o fractură de sinus maxilar stâng şi de arcadă alveolară superioară, cu avulsia unui dinte, precum şi o hemoragie abundentă. Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la spital, fiindu-i salvată viaţa.

Pe parcursul cercetărilor, inculpatul a avut o atitudine recalcitrantă şi ireverenţioasă faţă de organele de urmărire penală, iniţial fiind de acord să relateze despre incident, pentru ca ulterior să refuze să mai declare ceva.

În cauză, în cursul zilei curente, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 30 de zile, propunere trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Ulterior deliberărilor, Tribunalul Constanţa a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 zile. Decizia nu este una definitiva, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii