Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Năsui rămâne după gratii Caz şocant la Kogălniceanu - ar fi lovit cu toporişca în faţă un bărbat

ro

22 Aug, 2016 00:00 1454 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de Gabriel Năsui, trimis în judecată pentru „săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor“.
 
Astfel, judecătorii constănţeni au respins, ca neîntemeiate, atât cererile formulate de către avocatul lui Năsui privind revocarea măsurii arestului preventiv, cât şi cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar formulată de apărătorul acestuia. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim faptul că Gabriel Năsui, din Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, „la data de 25 ianuarie 2016, în jurul orei 14.30, pe fondul unui conflict mai vechi cu vecinul său, H.M.V., în timp ce se aflau în scara blocului în care locuiesc, i-a aplicat acestuia o lovitură cu o toporişcă în zona feţei şi i-a provocat multiple leziuni cranio-faciale, inclusiv o fractură de sinus maxilar stâng şi de arcadă alveolară superioară, cu avulsia unui dinte, precum şi o hemoragie abundentă. Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la spital, fiindu-i salvată viaţa“.
 
Pe parcursul cercetărilor, „inculpatul a avut o atitudine recalcitrantă şi ireverenţioasă faţă de organele de urmărire penală, iniţial fiind de acord să relateze incidentul, pentru ca ulterior să refuze să mai declare ceva“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii