Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:53 17 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 160 de persoane înscrise pentru ocuparea posturilor vacante scoase la concurs de IPJ Tulcea

ro

10 Oct, 2016 13:37 828 Marime text
S-au încheiat, vineri, înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de poliție în mediul rural/urban și de ofițer de ordine publică în mediul rural, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 
Astfel, 149 de persoane s-au înscris pe cele 23 de posturi de agent de poliţie destinate angajărilor din sursă externă. Opt dintre foștii colegi doresc să ocupe cele două posturi scose la concurs pentru reîncadrare, din care cinci pentru funcţia de agent de poliţie şi trei pentru funcţia de ofiţer de poliţie.
 
Proba scrisă va avea loc la data de 19 noiembrie 2016.
 
Candidații înscriși la concursul pentru ocuparea celor 25 de posturi vacante vor susține evaluarea psihologică și examinarea medicală în perioada următoare.

Evaluarea psihologică a candidaților se efectuează în perioada 8 – 15 octombrie. Întrucât examinarea psihologică este de competenţa Centrului de Psihosociologie al MAI, data, ora, locul şi celelalte detalii se vor stabili de această unitate şi se vor comunica celor interesaţi în timp util, prin postare pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, precum și la avizierul unității.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii