Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel al Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. Donatorii sunt așteptați în week-end să doneze sânge

ro

15 Apr, 2018 19:27 1559 Marime text
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face un apel către persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 21.04.2018  în intervalul 09:00-13:00.
 

”Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament” – au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri.
 

”Fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși dornici să ajute donand sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul. Va rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sâmbătă dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge” – au mai transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii