Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț pentru toți pasionații de bucătăreală Încep preselecțiile pentru Hell’s Kitchen

ro

05 Jul, 2014 11:00 2192 Marime text
Celebrul juriu de la MasteChef va juriza la Antena 1 cel mai aşteptat cooking show al toamnei, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor fi parte a unui show adresat tuturor pasionaţilor de cooking, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.

Potrivit Antena 1, preselecţiile vor avea loc pe 12-13 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Participantii trebuie să prezinte cel mai bun preparat al lor, care sa-i defineasca şi totodată care sa impresioneze juriul şi să le dovedească locul pe care aceştia îl merită în cadrul competiţiei.
Înscrierile se fac și pe site-ul www.casting.a1.ro. Cei care vor avea șansa să intre în competiție vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii, potrivit antena 1.

Sursă foto: antena 1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii