Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la Primăria Constanța!

ro

31 Jul, 2015 13:49 3006 Marime text
 
Anunț important de la Primăria Constanța! Pachetele cu alimente pentru pensionari se vor distribui între 10 - 14 august, la aceleași nouă puncte de distribuție, în intervalul orar 05.00- 11.00.

Din cauza temperaturilor ridicate, în apropierea fiecărui punct de distribuție va fi amenaja un cort, un punct de prim-ajutor.

„Cele nouă puncte de distribuţie rămân aceleaşi, doar că în imediata vecinătate a lor vor fi amplasate 9 pavilioane unde colegi de-ai mei, împreună cu voluntari ai Crucii Roşii şi reprezentanţi ai SC RAJA SA vor lua toate măsurile ca distribuţia să se facă în condiţii civilizate şi în deplină siguranţă pentru toţi beneficiarii. Vreau de asemenea să fac un apel către toate persoanale care ştiu că suferă de boli cardiace sau care nu suportă temepraturile să ne semnaleze aceste probleme. Am anunţat şi Serviciul Judeţean de Ambulanaţă ca în situaţia nefericită în care va apărea un incident, prin numerotatea acelor punte de distribuţie să ştim exact unde să apelăm pe cale rapidă“, a declarat primarul interimar Decebal Făgădău la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local de astăzi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii