Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important de la ISU Dobrogea referitor la „Miercurea Alarmelor“. Ce decizie a fost luată în legătură cu ziua de 1 mai

ro

30 Apr, 2019 23:01 1196 Marime text
Pentru ca în minivacanța de 1 Mai - Ziua Internaţională a Muncii să vă petreceți timpul liber în liniște, alături de prieteni și de cei dragi, sirenele de alarmare nu vor suna în Capitală și în județele țării, informează ISU Constanţa.

Derularea exercițiului național „Miercurea Alarmelor” va continua din luna iunie, în prima zi de miercuri, de la ora 10.00.

„Miercurea Alarmelor” a fost lansată de instituția noastră încă de acum doi ani și este destinată verificării sistemului de alarmare a populației despre iminența unui pericol și, implicit, dezvoltării reacției cetățenilor în situații de protecție civilă.

Cele mai des întâlnite situaţii în care este alarmată populaţia prin intermediul sirenelor electrice şi electronice sunt inundaţiile, când este semnalată iminenţa producerii unor viituri care să pună în pericol viaţa persoanelor. Asigurăm opinia publică asupra necesităţii şi utilităţii derulării permanente a acestor antrenamente lunare" - au mai transmis reprezentanţii ISU Constanţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii