Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:18 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ, 31 august 2015

ro

31 Aug, 2015 09:01 1570 Marime text
 
Cu inimile zdrobite de durere, soţia şi fiul anunţă dispariţia tragocă dintre noi a iubitului nostru Dan Marius Fripis. Te vom iubi şi nu te vom uita niciodată! Odihneşte-te în pace sufletul nostru drag! Soţia Betty şi fiul Sebi.
Trupul neînsufleţit se află depus în Catedrala „Sfinţii Petru şi Pavel”, unde marţi, 1 septembrie, începând cu ora 10.00, se va oficia slujba religioasă. Înmormântarea va avea loc în Cimitirul Central Constanţa. 

Colegii din Filiala Constanța a Partidului Național Liberal sunt alături de doamna Betty Fripis în aceste momente de grea încercare pricinuite de neașteptata dispariție a soțului său, Marius Daniel Fripis. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și adresăm sincere condoleanțe întregii familii și multă putere pentru a trece peste această tragedie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Copreședinte Filiala Constanța a PNL, deputat Gheorghe Dragomir


Sâmbătă, 29 august 2015, a încetat din viaţă, la vârsta de 42 de ani, plutonier adjutant FRIPIS DANIEL MARIUS. Născut la data de 09 mai 1973 în Constanţa, într-o familie de oameni gospodari, în mijlocul căreia a fost înconjurat de multă dragoste şi de la care a primit o bună educaţie, moştenind nu numai cinstea şi omenia, dar şi respectul pentru muncă. Subofiţerul a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa din anul 2006, din sursă externă, cu gradul de plutonier major, ocupând funcţia de comandant de echipaj în cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent. La data de 01 august 2013, plutonier major Fripis Daniel Marius a fost avansat, la termen, la gradul de plutonier adjutant. Ca și comandant de echipaj și-a făcut cu cinste, pricepere şi devotament datoria şi a manifestat grijă faţă de colegii săi. Nu se pot uita calităţile sale de militar şi nici calităţile umane, apropierea de oameni, calmul cu care rezolva problemele apărute şi spiritul de solidaritate faţă de cei cu care a lucrat. Puterea de muncă, pregătirea profesională şi nu în ultimul rând diplomaţia sa au contribuit la mersul bunul mers al intervenţiilor la care a participat de-a lungul carierei sale de pompier. Cu profund respect, aducem omagiul nostru celui ce a fost plutonier adjutant  Fripis Daniel Marius  şi adresăm familiei îndurerate, sincere condoleanţe.
ISU "Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii