Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații SC Polaris M Holding și polițiștii locali, acțiune de igienizare în zona Anadalchioi din Constanța

ro

21 Feb, 2018 14:19 1515 Marime text
În data de 21.02.2018 politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat acțiunea de ecologizare și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile pe raza municipiului Constanța.

Acțiunea de astăzi a avut ca scop îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi în zona Anadalchioi.

La fața locului a fost depistată o persoană care deținea un sac cu materiale reciclabile.

Potrivit DGPL Constanța, acțiuni similare se vor derula zilnic, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului.

”Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta conteaza! " solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgenta. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul și directia de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu sănătos în Municipiul Constanța!”, transmite DGPL Constanța.

Sursă foto: DGPL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii