Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:50 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă dificilă. Polițiștii cer sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui bărbat. Acesta a fost găsit pe stradă în urmă cu doi ani

ro

14 Aug, 2018 13:25 321 Marime text
Polițiștii gălățeni efectuează verificări în vederea stabilirii identității unui bărbat, găsit pe raza comunei Drăgușeni în urmă cu aproximativ doi ani. Cine poate oferi informații despre acesta, este rugat să sune la numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
  
Potrivit IPJ Galați, la data de 09 noiembrie 2016, la ieșirea din satul Căuiești, comuna Drăgușeni, județul Galați, pe partea stângă a drumului ce face legătura dintre localitățile Căuiești și Știețești, a fost găsită o persoană de sex masculin, a cărei identitate nu a putut fi stabilită, până în prezent.
 
Bărbatul are aproximativ 40-45 ani, înălțime 1,55-1,65 m, greutate aproximativă 55-60 kg, ochi verzi, părul grizonat.
 
Când a fost găsit, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare închisă, prevăzută cu guler din blană, pantaloni din material textil de culoare închisă și pe cap purta un fes de culoare albastră.
 

”Persoana în cauză se exprimă neinteligibil, prezintă tulburări de comportament și deficiențe locomotorii. A afirmat că se numește ”Ion” și că a lucrat la o stână de oi, fără a putea da și alte detalii despre identitatea sa.
 
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identității bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie” - au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Sursa foto: ZIUA de Constanța și IPJ Galați

Ti-a placut articolul?

Comentarii