Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:59 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amplă acțiune de control a polițiștilor. Au fost verificate sistemele de securitate. Sute de amenzi au fost aplicate

ro

18 Dec, 2017 12:42 629 Marime text
În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate în domeniul verificării sistemelor de securitate de polițiștii de la ordine publică, au fost aplicate peste 250 de amenzi, în valoare a de aproape 200.000 de lei.
 
Potrivit IGPR, în perioada 6 - 12 decembrie a.c, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au efectuat, la nivel național, 429 de acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate.
 
Activitățile au vizat 2.300 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.
 
În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 345 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 273.200 de lei.
 
De asemenea, au constatat 3 infracțiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 4 persoane.                   
 
Poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii