Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă pentru organizarea unei nunți pe strada Câmpului din Constanța. Ce măsuri au aplicat polițiștii locali (galerie foto)

ro

28 Oct, 2018 09:04 1983 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică.                

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în data de 27.10.2018, in jurul orei 19.00, lucrătorii  institutiei au sancționat contravențional doua persoane din municipiul Constanța care erau responsabile de organizarea unei nunti ce se desfășura pe strada Câmpului din cartierul constanțean Anadalchioi.

”La nuntă participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă prin utilizarea de instrumente muzicale  și îngreunau  traficul rutier din perimetrul respectiv. In acest caz organizatorilor  petrecerii li s-au aplicat doua sanctiuni contravenționale in valoare totala de 900 lei, iar zona afectată a fost eliberată și igienizată de către nuntași” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii