Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Webchat-ul a fost amânat Ambasadorul Hans Klemm, discuţie online cu privire la prietenia România-SUA

ro

14 Jun, 2016 15:33 1656 Marime text
De la sosirea în România, ambasadorul SUA, Hans Klemm a participat la numeroase evenimente culturale şi a călătorit în diverse regiuni ale ţării pentru a promova parteneriatul strategic România-SUA şi a se întâlni cu cetăţeni români.

În aceste momente, până la ora 16:30, ambasadorul Hans Klemm îi invită pe români la o discuţie online despre priorităţile sale în calitate de ambasador  al SUA în Romania, prietenia SUA-România şi schimburile culturale şi educaţionale dintre cele două ţări.  Discuţia va avea loc pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti: https://www.facebook.com/events/580158138818680/. 
 
Dacă aveţi întrebări referitoare la subiectele menţionate, le puteţi adresa pe pagina evenimentului, iar ambasadorul Hans Klemm vă va răspunde personal.

UPDATE 1, ora 15.40

„Dragi prieteni, dat fiind faptul că numeroşi români vin astăzi la Ambasadă pentru a transmite condoleanţe Statelor Unite, amânăm webchatul de astăzi cu ambasadorul Hans Klemm pentru o dată ulterioară. Ambasadorul a dorit să vă transmită însă un mesaj:

În urmă cu două zile, zeci de oameni nevinovaţi au fost ucişi într-un atac devastator care a zguduit Orlando şi întreaga noastră naţiune. Aşa cum a spus preşedintele Obama, atacul ne-a reamintit că «indiferent de rasă, religie, credinţă sau orientare sexuală, suntem cu toţii americani şi trebuie să avem grijă unii de alţii şi să ne protejăm reciproc întotdeauna când ne confruntăm cu astfel de acte îngrozitoare».

Apreciem numeroasele condoleanţe primite de la demnitari, organizaţii şi cetăţeni români. SUA sunt recunoscătoare pentru solidaritatea şi prietenia României. Atacul armat de la Orlando subliniază încă o dată importanţa contracarării ideologiei extremiste, importanţa unităţii şi colaborării pentru prevenirea acestui tip de ură. Dr. Martin Luther King Jr. a spus cândva: «Întunericul nu se poate alunga cu întuneric; doar cu lumină. Ura nu se poate elimina cu ură; doar cu iubire»

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm“, se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii