Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:22 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, în vizită în comuna Cumpăna

ro

09 Sep, 2015 15:08 814 Marime text
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna va primi vizita unei delegaţii oficiale condusă de Excelenţa Sa Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România. Ambasadorul va sosi la Cumpăna  mâine, cu începere de la ora 12.00.
 
Vizita pe care o întreprinde ambasadorul chinez în comunitatea din Cumpăna are loc ca urmare a semnării acordului de înfrăţire între oraşul Zhuanghang din districtul Fengxian, Shanghai şi comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, acord semnat la 3 noiembrie 2014.
 
Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, Ambasadorul R.P. Chineze în România, va fi însoţit de SU Yanwen, consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanţa. Primul moment al vizitei delegaţiei oficiale în Cumpăna se va desfăşura la sediul Primăriei condusă de doamna primar ec. Mariana Gâju, unde Excelenţa Sa va putea parcurge cartea de onoare şi albumul de fotografii ce reprezintă principalele momente ale vizitei în comună a preşedintelui Hua Guofeng, în anul 1978.
 
Înalţii oaspeţi vor vizita apoi Fabrica de procesare a laptelui S.C. Niculescu Prod S.R.L. din localitate, după care distinşii oaspeţi vor avea prilejul de a merge la o familie de gospodari din localitate.
 
De asemenea, vor avea loc discuţii împreună cu reprezentanţii administraţiei publice locale privind oportunităţile viitoare de colaborare şi cooperare în vederea prosperităţii comune şi a consolidării relaţiilor de prietenie. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii