Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadoarea Franței în România, vizită la Șantierul Naval din Constanța pentru semnarea unui acord de colaborare cu Naval Group

ro

18 Apr, 2018 11:36 2708 Marime text
Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, va efectua, vineri 20 aprilie, o vizită a Șantierului Naval din Constanța care, în parteneriat cu societatea franceză Naval Group, va construi pentru România nave performante.
 
Cu ocazia acestei vizite, un acord de colaborare va fi semnat de către reprezentanții Șantierului Naval Constanța și cei ai Naval Group, care urmează Memorandumului de înțelegere, semnat de cele două companii în noiembrie 2017 și care confirmă dorința de a conlucra pentru a răspunde cererii de ofertă a Statului român pentru achiziția de patru corvete.
 
După vizită și semnarea acordului, Ambasadoarea Franței și reprezentanții celor două companii vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri.
 
De asemenea, în cadrul acestei vizite, Michèle Ramis va oferi brevetul de consul onorific pentru Doru Glăvan. Evenimentul va avea loc de la la Alianța Franceză din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii