Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alința 2020 USR-PLUS, declarații după încheierea votului - „Cerem demisia guvernului Dăncilă”

ro

26 May, 2019 21:22 1565 Marime text
Dacian Cioloș, co-președintele Alianței 2020 USR-PLUS și Dan Barna au făcut declarații după încheierea voturilor.

"Votul de astăzi arată că România renaşte, că românii au redat sens democraţiei prin votul lor. Le mulţumim celor peste 9 milioane de români care au votat şi au demonstrat că suntem o ţară europeană. Am dat un exemplu Europei despre ceea ce poate face o naţie care se mobilizează pentru a arăta politicienilor când ţara nu merge bine. O mobilizare de excepţie pentru care mulţumim diasporei, au arătat că vor să lucreze la reconstrucţia României. Au parcurs sute de kilometri pentru a vota, mulţi încă aşteaptă să voteze, îi simţim alături de noi şi le mulţumim", a declarat Dacian Cioloș, duminică seara.

”Astăzi România a răspus, iar Alianţa USR - PLUS vă promite că "fără penali" va ajunge în constituţie. Referendumul arată că oamenii au spus "până aici", iar acest răspuns este elementul pe care putem construi viitorul. Justiţia trebuie să rămână independentă şi România trebuie să fie o ţară europeană. A fost o mobilizare extraordinară, îi felicit pe toţi cetăţenii români din ţară şi din străinătate”, a transmis Dan Barna.

„Votul celor din diaspora va da ierarhia finală. Mulțumim celor care sunt în secțiile de vot și îi rugăm să rămână acolo” , a declarat Dacian Cioloș.

„Cerem demisia Guvernului Dăncilă”, spune Dan Barna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii