Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:27 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ALDE Constanța a demarat acțiunea Start Cort ALDE. Despre ce este vorba

ro

10 Mar, 2019 13:17 1235 Marime text
Duminică. 10 martie a.c., Organizația Municipală ALDE Constanța a demarat acțiunea Start Cort ALDE.

Primele corturi de colectare a semnăturilor au fost instalate în zona Anda-C.E.T. si Tomis III- Poșta nr. 7, Constanța, unde membri și voluntari ai Partidului ALDE Constanța sunt prezenți susținând acțiunea prin implicarea lor.

Acțiunea Start Cort ALDE are ca scop strângerea semnăturilor pentru susținerea alegerilor la Parlamentul European care vor avea loc la sfârșitul lunii mai, 2019. La corturile de colectare semnături au avut loc si discuții cu cetățenii Constanței care au primit materiale informative despre activitatea și politica Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

Acțiunea Start Cort ALDE a fost condusă de Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipală ALDE Constanța, care consideră că „Alegerile europarlamentare oferă României șansa de a dovedi că poate fi una dintre cele mai importante țări europene, Dobrogea demonstând de secole că unitatea în diversitate e neștirbită. Organizația Municipală ALDE Constanța reprezintă o echipă unită care și-a propus obiective reale pentru orașul Constanța”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii