Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afiș în cadrul unei agenții Fiscale devenit viral pe internet. Ce mesaj era afișat și ce a declarat ministrul Finanțelor despre acesta

ro

02 Mar, 2018 20:38 1721 Marime text
Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că acea expresie „formularele online se depun la etajul 2” nu era o glumă, ci era chiar o realitate, conform RomaniaTV.net. 
 
Ministrul a fost întrebat de jurnalişti dacă se va investi în sistemul informatic şi i s-a adus aminte că circula în mediul online expresia: „formularele online se depun la etajul 2".
 

„Să ştiţi că asta nu era o glumă, chiar era o realitate. Se primeau online, se printau, se luau din nou la mână. Când am auzit asta, nu mi-a venit să cred. Dar asta e", a spus Teodorovici.

 
Acesta a adăugat că anul viitor formularele la Fisc se vor depune online.
 

„Obligatoriu (se va investi în sistemul informatic, n.r.) pentru că fără zona asta de IT toată partea de infrastructură nu poate exista şi orice reformă nu poate fi posibilă (...). Persoane fizice, astăzi sunt cam 700.000 de deponenţi de formulare, din care maxim 5% sunt online. Până la finalul lunii martie anul viitor, nu că trebuie să inversăm raportul, trebuie să îi facem pe toţi să fie online. Pentru că anul viitor este toată lumea online. E normal să fie aşa, e secolul 21", a precizat Teodorovici.

 
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a participat, vineri, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei publice din judeţ, cu primari şi oameni de afaceri.

RomaniaTV.net. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii