Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:42 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Ilarion Tarnovieţchi, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, sancţionat disciplinar

ro

13 Jan, 2016 14:15 1111 Marime text
Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al Consiliului Superior al Magistraturii a trimis următorul comunicat:

„În şedinţa de azi, 13 ianuarie 2016, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva domnului Tarnovieţchi Adrian Ilarion, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

În temeiul prevederilor art. 100 lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Secţia a aplicat domnului Tarnovieţchi Adrian Ilarion, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, sancţiunea disciplinară constând în “avertisment”, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. t) teza a II-a din acelaşi act normativ - „exercitarea funcţiei cu ... gravă neglijenţă”.

Hotărârea secţiei va cuprinde, alături de alte elemente prevăzute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat sancţiunea disciplinară menţionată, urmând a fi redactată şi publicată pe site-ul Consiliului www.csm1909.ro în termen de 20 de zile de la pronunţare.

Aceasta poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii