Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent de 16 ani, scos fără viaţă dintr-un lac de acumulare

ro

22 Sep, 2018 12:11 1439 Marime text
Un adolescent de 16 ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în lacul de acumulare din municipiul Curtea de Argeş, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un apel la 112 a anunţat că o persoană a căzut în lacul de acumulare de pe râul Argeş, în zona cartierului Marina. Pompierii militari au intervenit cu un echipaj cu barcă şi o ambulanţă SMURD, la faţa locului fiind solicitată şi o ambulanţă cu medic.

Adolescentul de 16 ani a fost recuperat din lac şi au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul. Un alt tânăr în vârstă de 19 ani, care intrase în apă să-şi salveze prietenul şi apoi a reuşit să iasă singur, a fost transportat la spital cu hipotermie.

Din declaraţiile martorilor a reieşit că adolescentul de 16 ani, care era însoţit de sora lui în vârstă de 23 de ani şi de tânărul de 19 ani, a sărit în apă în zona hidrocentralei, după o dispută verbală cu ceilalţi doi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii