Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:09 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi la malul mării cu ocazia Zilei Independenţei de Stat a României (video)

ro

09 May, 2015 20:08 1180 Marime text
Militarii din Forţele Navale Române participă azi la activităţi evocatoare cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial în Bucureşti şi în garnizoanele de marină Constanţa, Mangalia, Tulcea şi Babadag.

La Constanţa, comandantul garnizoanei, comandorul Adrian Iordache, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României, din Parcul de la Casa de Cultură.

La Mangalia, comandantul garnizoanei, comandorul Vasile Chirilă, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Complexul Monumental din Piaţa Republicii.

La Tulcea, comandantul garnizoanei, căpitan-comandorul Tudorel Ivana, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Independenţei. Cu acest prilej, Şeful Instrucţiei şi Doctrinei din Statul Major al Forţelor Navale, contraamiralul de flotilă Dr. Gigi-Cristinel UCE, a oferit Emblema de Onoare a Forţelor Navale colonelului (r.) Ion Enache. 

La Babadag, locţiitorul comandantului garnizoanei, locotenent-colonelul Sorin Boguş, a participat la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din parcul oraşului. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii