Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi ISU „Dobrogea“ dedicate Zilei Naţionale

ro

29 Nov, 2010 16:14 994 Marime text

Pe 1 decembrie la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanţa, vor depune coroane de flori și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța prin col. Traian Oprea, împuternicit inspector șef.

Ziua de 1 Decembrie va fi sărbătorită şi la Mangalia, unde la ora 10:40, în Piaţa Republicii, va avea loc o defilare la care ISU „Dobrogea" va participa cu un pluton din cadrul Staţiei de Pompieri Mangalia.

Și în subunitățile ISU „Dobrogea" se organizează o serie de activităţi de tradiție, educație și sport menite să marcheze acest moment important pentru Istoria Românilor. În debutul zilei, la ora 8:15, la reşedinţa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea" Constanța, cât și în toate cele 10 subunități, în prezenţa conducerii şi a personalului, va avea loc ceremonia arborării drapelului naţional și intonarea imnului. Ulterior va avea loc o serie de expuneri privind semnificaţia zilei prezentate cadrelor militare de la reşedinţa inspectoratului şi de la subunităţile din Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Mangalia, Hârşova, Tuzla.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii