Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Şoferi băuţi sau fără permis, depistaţi pe străzile din judeţul Constanţa

ro

23 Jul, 2018 11:45 1890 Marime text
Poliţiştii constănţeni au întocmit în perioada 20-23 iulie mai multe dosare penale şoferilor depistaţi fără permis de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 394, în localitatea Dulcești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  
 
La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Ion Neculce, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Costinești, din localitatea Tuzla, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun au depistat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un un autoturism pe strada Plopilor, din localitatea Neptun, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
     
Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
 La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din oraș Murfatlar, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea 23 August, județul Constanța, care a condus un un moped pe raza localității Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii