Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Mai mulţi şoferi constănţeni s-au ales cu dosare penale. Ce nereguli au depistat agenţii

ro

25 Mar, 2019 10:52 1174 Marime text

Poliţiştii constănţeni au emis mai multe dosare penale pentru şoferii prinşi băuţi sau fără permis de conducere.
         
La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         
Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Liliacului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehiculele pe drumurile publice.
 
La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mereni au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Osmancea, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele provizorii de înmatriculare expirate, pe strada Libertății din Mereni.
 
La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din localitatea Cuiugiuc, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală din Cuiugiuc, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii