Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră în judeţul Constanţa Dosare penale pentru mai mulţi şoferi. De ce au fost sancţionaţi

ro

20 Jan, 2019 11:53 936 Marime text

Poliţiştii constănţeni au întocmit în acest weekend dosare penale pentru neregulile depistate în traficul rutier.

Astfel, la data de 19 ianuarie a.c., ora 11.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Florilor din localitatea Băneasa, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 ianuarie a.c., ora 11.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism care avea asigurarea obligatorie expirată, pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiu.
 
La data de 19 ianuarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Andrei Mureșanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având reținut permisul de conducere. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 ianuarie a.c., ora 23.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, in localitatea Siliștea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Crizantemelor din localitatea Siliștea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii