Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Ce nereguli au depistat poliţiştii în traficul constănţean

ro

10 Jan, 2018 13:08 1398 Marime text
În cursul zilei de astăzi, mai multe persoane au fost depistate cu nereguli în trafic de poliţiştii constănţeni. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Astfel, la data de 10 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, Postul de Poliție Mihai Viteazu, au depistat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Liliacului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Astăzi, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, Postul de Poliție Mihai Viteazu, au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare false, pe strada Stufului din localitatea Sinoe.

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța.

Un alt caz s-a înregistrat la Năvodari. Polițiștii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Săcele, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe o stradă din localitate.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii