Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal. Un șofer cu permis de doar trei săptămâni, implicat. Un bărbat a murit. Incredibil ce au stabilit polițiștii

ro

23 Mar, 2019 12:49 1743 Marime text
Accidentul rutier petrecut sâmbătă dimineaţă pe DJ 245, în comuna Băcani, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa, a fost provocat de un tânăr în vârstă de 18 ani, care îşi luase permisul de conducere în urmă cu doar trei săptămâni, conform Agerpres.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, se pare că tânărul s-a luat la întrecere cu alte maşini din trafic şi avea o viteză considerabilă, deoarece depăşise alte două autoturisme.

"La un moment dat, conducătorul auto, un tânăr domiciliat în comuna Iveşti, care circula dinspre Băcani spre Bârlad, într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar, al cărei şofer a decedat în urma impactului. Tânărul, care avea permisul de conducerea de doar trei săptămâni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


În urma accidentului, victima a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari care să scoată cadavrul din maşina avariată.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii