Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Brăila. Două învățătoare care mergeau spre școală au fost rănite. O mașină s-a răsturnat

ro

14 Dec, 2018 10:43 1263 Marime text
Două învăţătoare care trebuiau să ajungă la şcoală, vineri dimineaţă, au ajuns la spital după ce maşina în care au fost luate la ocazie s-a răsturnat, în judeţul Brăila. În ultimul moment, şoferul unei maşini şi cel al unui autobuz plin cu călători, care circulau în spatele maşinii răsturnate, au tras de volan, evitând astfel un impact puternic, transmite RomaniaTV.net.   

Potrivit IPJ Brăila, evenimentul s-a produs, vineri dimineaţă, la ieşire din Lacu Sărat spre Silistraru, în judeţul Brăila.

Un autoturism condus de un bărbat şi în care se mai aflau două învăţătoare luate la ocazie a derapat, din motive necunoscute deocamdată, şi s-a răsturnat, ajungând pe câmp.

Două maşini, un autoturism şi un autobuz, au oprit în ultimul moment, şoferii evitând, astfel, un accident în lanţ care ar fi putut avea urmări mult mai grave. Atât maşina cât şi autobuzul au ieşit în afara părţii carosabile, fără a fi nimeni rănit.

Cele două învăţătoare care se aflau în maşina de ocazie au fost, însă, rănite. Ele au fost transportate de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Între timp, atât autoturismul cât şi autobuzul care au evitat în ultimul moment producerea unui accident mul mai grav, după ce chiar în faţa lor s-a răsturnat o maşină, şi-au continuat drumul. 

RomaniaTV.net.   

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii