Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Un microbuz în care se aflau copii de la un club școlar, implicat în accident. Un copil a fost rănit

ro

18 May, 2018 16:56 1489 Marime text
Un microbuz în care se aflau copii de la un club sportiv braşovean a fost implicat vineri într-un accident rutier pe DN 13, la intrarea în pădurea Bogăţii, unul dintre copii fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Gabriela Dinu, un bărbat de 38 ani, din judeţul Braşov, conducea un vehicul de 8+1 locuri, pe DN 13, spre Mureş. În vehicul se aflau o femeie şi şapte copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 7 ani, de la un club sportiv braşovean, care se deplasau la o competiţie sportivă.
 
La un moment dat, şoferul nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de tirul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.
 
În urma impactului, un copil de şase ani a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   
 
 Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii