Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. O tânără de 18 ani a murit. Șoferul, un adolescent de 16 ani era băut

ro

17 Jul, 2018 11:49 4006 Marime text
O tânără de 18 ani a decedat marţi dimineaţa, după ce maşina în care se afla, condusă de un adolescent de 16 ani, aflat în stare de ebrietate, s-a răsturnat în zona Centurii de Nord a Craiovei, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc în jurul orei 03.00, în noaptea de luni spre marţi, iar în maşina condusă de minorul de 16 ani se mai aflau încă două persoane.
 

"Marţi, în jurul orei 3.00, un tânăr de 16 ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul unei fete de 18 ani, rănirea uşoară a şoferului şi a celorlalţi doi pasageri. În urma testării (şoferului -n.r.) a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l", conform IPJ Dolj.

 
Adolescentul de 16 ani conducea maşina pe strada Viitorului din Craiova, din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului.
 
Poliţiştii i-au întocmit minorului dosar penal pentru mai multe infracţiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a precizat sursa citată.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii