Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Accident grav în Valu lui Traian între o maşină şi un scuter. Conducătorul scuterului A MURIT! (galerie foto + video)

ro

19 Dec, 2015 13:26 3992 Marime text
La numărul de urgență 112 a fost anunțată, în urmă cu câteva minute, producerea unui accident rutier la ieșire din Valu lui Traian.
 
Din primele informații, este vorba despre coliziunea dintre un autoturism și un scuter. Se pare că şoferul autoturismului ar fi lovit scuterul. A fost solicitată și o ambulanță de la Serviciul Județean Constanța.
 
Medicii sosiți la fața locului spun că șoferul scuterului a fost găsit inconștient. În aceste momente i se acordă primul ajutor.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului.

UPDATE2, ora 15.42:

Oficial de la Poliția Rutieră: 

În data de 19.12.2015, în jurul orelor 13:15, *P. G. (bărbat, 56 ani, Cobadin)* a condus autoturismul  marca Land Rover,  (autovehicul cu post de conducere destinat circulaţiei pe partea stângă), pe DN3, dinspre Constanţa către Valu lui Traian, în banda nr. 2. Ajungând la km. 253, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta şi cu partea laterală a vehiculului l-a lovit pe *S.I*, (un bărbat, 74 ani, din Valu lui Traian), care
mergea pe acostament, pe lângă un moped.

UPDATE1, ora 14.01: 

După zeci de minute de resuscitare, medicii de la Serviciul de Ambulanţă au anunţat că şoferul de pe scuter a murit. 

Conducătorul auto autoturismului spune că mergea pe banda a doua, avea o altă mașină în față, a încercat să evite lovirea acelui autoturism și l-a lovit pe șoferul de pe scuter. Mașina avea volanul pe dreapta.
 
Impactul a fost deosebit de puternic, astfel că cel de pe scuter a fost proiectat zeci de metri, iar mașina a ajuns pe câmp.

Din păcate, impactul i-a fost fatal! El a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare! Bărbatul avea 74 de ani şi era din Valu lui Traian.


Şoferului vinovat pentru producerea accidentului i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, viaţa lui nefiind pusă în pericol. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii