Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu patru autoturisme la ieşire din Piatra Neamţ. Mai multe victime, printre care și un copil. Trei echipaje de pompieri la fața locului

ro

15 Dec, 2018 16:54 1686 Marime text
 Un copil în vârstă de 6 ani şi tânăr de 19 ani au fost transportaţi la spital, în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă, la ieşire din municipiul Piatra Neamţ, în care au fost implicate patru autoturisme, scrie Agerpres.ro. 

"Accident rutier cu două persoane blocate la ieşirea din municipiul Piatra Neamţ spre Bacău. S-au deplasat la faţa locului 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi 3 echipaje de la SAJ. Sunt 4 autoturisme implicate", a precizat, pentru AGERPRES, Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt ISU Neamţ.

El a adăugat cele două persoane blocate, care au fost descarcerate, erau femei. Alţi doi bărbaţi au suferit traumatisme. De asemenea, o persoană, un aparţinător al copilului de 6 ani, care nu a fost implicată în accident, a făcut un atac de panică, fiind preluată de către echipajul SMURD şi transportat la spital. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii