Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Fanii HC Dobrogea Sud Constanţa cred că echipa va ieşi campioană la finele stagiunii

ro

10 Oct, 2016 00:00 2668 Marime text

 
Rezultatele înregistrate de HC Dobrogea Sud Constanţa în primele şapte etape din această ediţie a Ligii Naţionale de handbal masculin le dă motive de optimism fanilor formaţiei nou-promovate. Într-un sondaj de opinie lansat de ZIUA de Constanţa şi derulat pe parcursul săptămânii trecute, 57% dintre respondenţi au optat pentru răspunsul „Da” şi 43% pentru „Nu“ la întrebarea „Credeţi că HC Dobrogea Sud va reuşi să devină, la finele stagiunii, campioană în Liga Naţională?”


 
După ce multipla campioană a României HCM Constanţa a părăsit scena competiţională, pe litoral au luat naştere două formaţii: HC Dobrogea Sud Constanţa şi HC Farul. Prima dintre ele, în care se regăsesc mai mulţi dintre foştii componenţi ai HCM-ului, a promovat din Divizia A în Liga Naţională, iar în prezent se luptă cu forţele handbalului românesc, cu dorinţa ca, la finalul stagiunii 2016/2017, să se claseze pe prima poziţie.
 
Echipa constănţeană a început campionatul cu o înfrângere pe teren propriu, dar apoi, în următoarele şase etape, a înregistrat numai victorii. Astfel că, după şapte runde, HC Dobrogea Sud a acumulat 18 puncte, ocupând locul doi în clasament, la un punct în spatele lui Dinamo Bucureşti. „Trebuie neapărat! Succes!”, a comentat Rodica Ionescu pe marginea întrebării sondajului de opinie.

Sondajul s-a încheiat în data de 9.10.2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii