Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că ÎPS Teodosie ar trebui să se retragă din funcţia de arhiepiscop al Tomisului?

ro

31 Oct, 2016 00:00 30042 Marime text
sondaj de opinie credeti ca ips teodosie ar trebui sa se retraga din functia de arhiepiscop al tomisului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 24 Nov, 2016 18:42 Este un slujitor vrednic, cu siguranta. Latra diavolul acolo unde sunt oamenii lui Dumnezeu, asa sa intamplat mereu cu oamenii traitori.Faptele lui bune nu se vad, nu se aud pt. ca nu mai sunt ochi si urechi receptivi la Dumnezeu.
  • George 03 Nov, 2016 07:58 Ăsta nu-l slujește pe Domnul ci pe necuratul. La pușcărie
  • Dan 02 Nov, 2016 22:58 CINE NU A GRESIT SA ARUNCE CU PIATRA! Nu avem dreptul sa judecam, se stie ca exista un razboi pe fatza cu otodoxia, cu reprezentantii ei, de la cel mai mic pana la varful conducerii. Dar, exista un mare dar, parca prea multe se intampla in ultima vreme, preoti care dau bani cu camata, care umbla in masini de lux, care isi ridica case( a se citi vile in toata regula), care refuza sa faca o slujba de botez sau de inmormantare la acele persoane care nu au posibilitati financiare...unde este morala crestina?, milostenia? acuaztiile aduse Preainaltului vin sa intregeasca o opinie negativa vizavi de BISERICA, sincer ma doare acest fapt. Daca a gresit sa se retraga singur, DA sa se retaraga!, daca Nu este vinovat, sa ramana acolo, sa ne pastoreasca, iar cei care au dat cu noroi, Dumnezeu sa ii judece!
  • Elena 02 Nov, 2016 13:23 Categoric NU! Campania de discreditarea Biserii Ortodoxe, nu face bine poporului roman si asa greu incercat! Daca distrugem credinta, nu ne mai ramane nimic!
  • Adee 02 Nov, 2016 11:14 VREDNIC ESTE!!!!!! Rusine celor ce nu-si vad gunoiul din ochi dar arunca cu noroi in IPS TEODOSIE!
  • Dragos 01 Nov, 2016 15:20 Oare cind se va tine de juramintul care-l leapada de ce-i lumesc si-l va respecta pe acela de smerenie? Cei ce iau cu noua miini si dau saracilor ce nu le trebuie se pot numi in cel mai bun caz haiduci. Dar eu cred ca s-a dus de mult vremea lor. Spuneti nu Da hotarit si nu veti gresi
  • Gabriela 01 Nov, 2016 14:32 S-a terminat cu marii corupți ai țării și au ajuns la preoți??? Rușine!
  • David 01 Nov, 2016 12:08 Categoric NU! Acuzatia de luare de mita, NU exista! Decizia judecatorilor, pe baza unor dovezi filmate! Rusine acuzatorilor! Iar a doua acuzatie, ramane de vazut! Dar, daca se dovedeste ca este nevinovat si aici, cum va mai luati inapoi injuriile, vorbele grele si urate inapoi? Mai puteti reabilita un OM dupa ce i-ati distrus imaginea? Nu mai puteti si nici Nu mai vreti! De ce nu scrieti un articol despre binele care il face zilnic omul asta? De ce sustineti in continuare ca este cercetat pentru luare de mita, cand Nu este adevarat? Cine are de castigat din discreditarea Bisericii?
  • Mariana 01 Nov, 2016 11:20 Foarte concludent sondajul. Teodosie poate sa plece!
  • Athanasie Alexandru 01 Nov, 2016 11:10 I.P.S. Teodosie este un arhiereu vrednic de toată slujirea ! Foarte multi au fost ajutati de el . Nimeni nu stie ca la el la birou sunt zeci de oameni care sunt ajutati de el . Are grija de toti ca un Parinte de copiii lui . Rusine sa le fie acelora care-l vorbesc de rau pe Înaltul Teodosie si blestemati (Praful si pulberea sa se aleagă de toti cartitorii Înaltului Teodosie ) sa fie toti cei mai arunca cu pietre in Biserica si in acest Vrednic Ierarh ! Înalt Prea Sfinția voastră va vom susține pana la ceasul cel de moarte !
  • Adi 01 Nov, 2016 00:11 Pe IPS Teodosie l-am văzut slujind nu numai o dată,la 35 de grade cu plus,in timp ce noi mirenii stăteam bine mersi la umbră.desigur,asta nu-l face vrednic,ci faptele sale bune,care nu-s puține la număr.vrednic este!
  • Petra bruncher 31 Oct, 2016 20:21 Ar trebui sa fie arestat și să-i fie confiscat tot. Un asemenea om nu face cinste bisericii.
  • Cosmin 31 Oct, 2016 18:59 Sandu Md. Omul acesta a fost invatat sa faca orice si-a dorit fara sa țină cont de reguli. Aici nube vorba de inconstiență, ci de impresia lui falsă că el ar fi dumnezeu si poate sa faca orice, oricand si oricum. Iata ca lucrurile s-au schimbat. In plus si presupunand ca nu ar fi stiut cele legale, necunoasterea legii nu il absolva de vina. Dar repet: el tot timpul a considerat ca poate sa faca orice pt ca el este deasupra tuturor.
  • fara nume 31 Oct, 2016 18:51 Sustin pe I.P.S TEODOSIE!
  • fara nume 31 Oct, 2016 18:44 Prezumția de nevinovăție...
  • SANDU MD.IULICA RUXANDRA 31 Oct, 2016 17:55 DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU.CU SIGURANTA NU AR FI FOST CHIAR ATAT DE INCONSTIENTSA FACA ASA CEVA.DACATOTUSI CREDECA ESTE ADEVARAT SA SE RETRAGA!DACA STIE CA ESTE NEVINOVAT SA MEARGA CU DUMNEZEU INAINTECA ORICATAR INCERCA SATANA SA II FACA RAUNU VA REUSI
  • Michell 31 Oct, 2016 16:28 Va întreb și eu așa nevinovat 'cum a reușit să clădească o avere de 2 milioane de euro!Din salariu sau din donații?!Muncim de ani de zile și nu reusim să strângem un leu deoparte și asta are ,2ilioane ! Nu
  • Sustinem I.P.S TEODOSIE 31 Oct, 2016 15:35 Vrednic este !!!! Sustinem I.P.S TEODOSIE
  • Vivi 31 Oct, 2016 15:28 Serban Lupu, intreaba-l pe domnul Teodosie daca stie ce inseamna prezumtia de nevinovatie. El a sanctionat preoti fara sa tina cont de prezumtia de nevinovatie si si-a batut joc de ei la modul grosolan, dar ATENTIE Dna nu i-a incalcat prezumtia de nevinovatie, iar masura controlului judiciar este o masura legală!
  • Me 31 Oct, 2016 15:19 Ar trebui sa faca puscarie nu sa se retraga in lux.
  • Marius 31 Oct, 2016 14:13 Gigel, Teodosie nu a bagat nici un ban in buzunar? Dar cele 7 milioane de euro de la Dorna sunt ale tale sau ale lui? Fundatia este a lui. Saracul de el......!!!!
  • gigel 31 Oct, 2016 13:06 nu. de ce sa se retraga? este unul dintre cei mai ravnitori ierarhi. patriarhul nu-l are la suflet si probabil ca si-a bagat si el coada. nu sunt de acord sa renunte la functie. tot ce a facut , a facut pt biserica din Dobrogea. nu a bagat vreun ban in buzunar. cei care-l contesta au facut d e ras haina preoteasca. sa le fie rusine! nu asa se comporta un fost preot. nu asta e invatatura divina.
  • Constantin 31 Oct, 2016 13:00 Bineinteles ca acel comentariu cu " mama prostilor este permanent gravida" este operă lui Tanasescu pt ca tot acelasi comentariu l-a pus si pe pagina lui de facebook. Rusine.
  • Pitirim 31 Oct, 2016 12:58 Tanadescule... gura mai mica si mergi pe burta
  • Gheorghita 31 Oct, 2016 11:50 Acuzatiile aduse IPS-Sale sunt nefondate. Cererea de plata se acorda pe suprafata lucrata, nu pe intreaga suprafata . Iar pe suprafata lucrata pentru care ceri bani se fac controale de inspectori APIA pe teren si dupa ti se aproba dosarul pentru a primi fonduri europene. Iar in forma continuata pe parcursul a catorva ani / este mult prea mult, asadar acuzatiile sunt nefondate.
  • Serban Lupu 31 Oct, 2016 10:45 IPS Teodosie trebuie sa demisioneze dupa ce este dovedit vinovat si condamnat definitiv pentru acuzatiile din dosarul DNA si nu inainte de o decizie a instantei de judecata. Problema este ca deja DNA I-au interzis IPS foarte multe lucruri, ceea ce-l trece oricum pe linie moarta pana la proces...ceea ce este de fapt echivalentul unei demiteri, ceea ce in mod normal nu este in regula, datorita prezumptiei de nevinovatie stipulata in Constitutia Romaniei. IPS Teodosie ar trebui sa demisioneze - inainte de a fi declarat vinovat definitiv de instanta de judecata - doar daca el se considera vinovat si nu pentru ca asa vrem noi, cetatenii care consideram vinovati pe toti cei carora DNA le deschide dosare penale.
  • lica pop 31 Oct, 2016 09:07 Dosarul intocmit IPS TEODOSIE, face parte din batjocora ce se aduce Bisericii pe orice canal de comunicare de catre secularisti si vesnicile "cozi de topor" ale manipulatorilor. Mama prostilor este permanent gravida ! Pacat ca n-avem legi umane care sa pedepseasca defaimarea ....avem legea bunului simt unii dintre noi spre deoasebire de cei enumerati mai inainte....
  • Calugarul PITIRIM 30 Oct, 2016 23:47 Ierarhului nostru mult "iubit" ii multumim pentru tot ce ne-a dorit.
  • Doina Sulean 30 Oct, 2016 23:34 De rusinea care s-a starnit in jurul lui si de terfelirea si dovezile care-i sunt aduse constiinta lui care stie ca totul este adevarat ... ar trebui din respect pentru haina pe care o poarta si fata de enoriasi ... sa faca pasul inapoi ! Constiinta te va judeca si nu te va lasa sa traiesti in liniste si pace ! Esti slujitorul lui Dumnezeu sti ce pacate faci ...TREZESTETE !
  • Maria 30 Oct, 2016 22:55 Acest om a făcut prea mult rău și trebuie sa răspundă pentru faptele sale. Rușine!
  • Vlad 30 Oct, 2016 22:51 Sa plece ca a făcut si Biserica, dar si orașul de ras!
  • Valerian 30 Oct, 2016 22:47 Faptul ca a distrus Ferma Nazarcea, si si-a bătut joc de o bogăție a tării, clădită prin truda părinților nostri si a mai luat si 300.000 de euro de la APIA, inserând Statul este un lucru foarte grav care il duce in postura de a nu mai avea credibilitate. Un HOT nu are ce sa caute in fruntea Bisericii de la Tomis.
  • Ioan 30 Oct, 2016 22:41 Teodosie a precizat la iesirea de la instanta cand s-a discutat controlul sau judiciar ca ar reprezenta Biserica. Este cu totul fals. In fata instantei el nu reprezinta Biserica, ci faptele sale. Nu Biserica a fost pusa sub control judiciar si el, datorita nelegiuirilor sale. A facut prea multe si faptele sale rele se stiu prea bine. Sa plece cu demnitate cat mai are timp ca nu ne mai reprezinta duhovniceste!