Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 62 la sută dintre respondenţi cred că HC Dobrogea Sud Constanţa va deveni campioană în Liga Naţională

ro

01 Apr, 2019 00:00 1900 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa va încheia pe locul întâi sezonul regulat al Ligii Naţionale, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra în ultimul meci, de la Constanţa, cu Potaissa Turda, miercuri, 3 aprilie, de la ora 18.00 (în direct la TVR HD).

După sezonul regulat, primele opt clasate vor evolua în turneul play-off, la finele căreia se va stabili noua campioană a României. HC Dobrogea Sud are o serie foarte bună în campionat, câştigând toate cele 11 meciuri disputate în 2019! Formaţia de pe litoral va porni în play-off ca favorită, iar, dacă va susţine finala campionatului, va deţine avantaj în ce priveşte numărul meciurilor pe care le va susţine pe teren propriu.
Turneul play-off al Ligii Naţionale se va disputa după sistemul danez, cu echipele de pe locurile 1, 3, 5 și 7 în grupa A, și cele de pe 2, 4, 6 şi 8 în grupa B. Ele vor intra în play-off cu 6, 4, 2 și 0 puncte. Sistemul de disputare este tur-retur (6, 17, 24 aprilie - turul, 1, 4, 8 mai - returul). Câștigătoarele celor două grupe vor juca finala, în sistemul cea mai bună echipă din trei meciuri, pe 15, 22 și 29 mai. Câștigătoarea grupei A va juca două meciuri acasă.
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu următoarea întrebare:



Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va câştiga titlul de campioană în Liga Naţională?

62 la sută dintre respondenţi au răspuns „Da”, văzând-o pe HC Dobrogea Sud noua campioană, în vreme ce restul de 39 la sută au optat pentru „Nu“, pesimişti în privinţa şanselor grupării de pe litoral de a cuceri titlul.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii