Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 54% dintre respondenţi îşi doresc ca traseele RATC să fie modificate. Citeşte propunerile lor!

ro

15 Apr, 2019 00:00 2607 Marime text
Constănţenii care circulă cu autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun au ocazia în această perioadă să trimită propuneri şi sugestii privind modificarea traseelor existente sau înfiinţarea altora noi. Acestea pot fi trimise la adresa de e-mail reclamatii@ratc.ro, la telefonul călătorului - 0241.694.960 sau prin Captive Portal, la conectarea la WiFi RATC_Constanţa, reţea disponibilă în toate autobuzele RATC. 

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat un sondaj de opinie cu tema: „Ce trasee ale operatorului de transport RATC ar trebui upgradate?“
 
Iată cum au votat cititorii care au participat la sondaj!
54% dintre respondenţi sunt de părere că toate traseele RATC ar trebui upgradate, alţi 14% consideră că traseele 5-40/Linia 2-43/Linia 43C trebuie regândite, iar 11% vor ca liniile 44/51/48 să fie modificate. Linia 101/Linia 101C interesează în mod special 5% dintre cititori, iar 2% vor ca linia 5B să fie schimbată. Alţi 12% dintre respondenţii la sondaj vizează alte trasee şi consideră că acestea ar avea nevoie de îmbunătăţiri.

 
Unii dintre cititori au lansat sugestii şi propuneri pentru conducerea Regiei Autonome Transport în Comun Constanţa.
 
Alex din Constanţa spune că: „Autobuzele parcurg prea mult timp din Poarta 6 la Carrefour”; Maria apreciază că: „Pentru reorganizarea circulaţiei pe str. Mihai Viteazu, având în vedere intersecţia extrem de periculoasă cu Constantin Brătescu, propunem ca liniile 51,44,48,101 să vireze la stânga pe Ferdinand, spre Gară. Acolo există semafor. Trama stradală pe Mihai Viteazu şi Brătescu nu a fost concepută pentru trafic greu, acesta producând trepidaţii clădirilor din zonă”.
 
Narcis este nemulţumit de faptul că „în cartierul Compozitorilor nu circulă niciun autobuz în afară de linia 44 pe Baba Novac! Cartierul s-a extins foarte mult, ar fi bine să introduceţi şi prin cartier o linie!“.
Marius din Constanţa le supune atenţiei celor de la RATC „posibilitatea revenirii autobuzului nr. 3 la traseul de dinainte, respectiv să nu mai intre prin mijlocul cartierului Tomis Plus, unde este deja super aglomerat, autobuzele sunt poluante, fac zgomot şi este deranjat atât pentru odihna celor din cartier, cât şi pentru copiii când se joacă prin cartier, printre mulţimea de maşini, iar acum trebuie să fie atenţi şi la aceste autobuze. După părerea mea, o revenire la fostul traseu, cu staţia deja amenajată în b-dul Tomis, ar fi cea mai buna soluţie!”. Alexandru din Constanţa propune conducerii RATC ca „traseul autobuzelor 5-40 să fie prelungit până la Carrefour”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii